Om

Anton Christensen ApS

Entreprenør og Aut. Kloakmester

Enggårdvej 37-39 Snejbjerg , 7400 Herning

Tlf.: 97 16 19 33 - mail: post(a)antonchristensen.dk

Hvem er vi ....

 

Vi er en mindre virksomhed i det midtjyske - nærmere betegnet Snejbjerg ved Herning.

Virksomhed blev startet af Anton Christensen i 1954 som vognmand i Gødstrup. I 1963 begyndte firmaet at drive entreprenørvirksomhed og solgte sand og grus fra egen grusgrav i Skibbild. Leif Christensen overtog i 1989 firmaet efter sin far Anton Christensen, som i den forbindelse gik på efterløn.

 

Firmaet er i dag et sundt og velfunderet foretagende, der løser mange forskellige opgaver med stor ekspertise. Vores dygtige medarbejdere er også altid klar til nye og anderledes opgaver.

 

Firmaet beskæftiger i øjeblikket 18 – 20 medarbejdere, som alle er veluddannede og ansvarsbevidste fagfolk. Mange har været i virksomheden i mere end 10 år.

Flere har endda været ansat i mere end 25 år.

 

Leif Christensen blev selv autoriseret kloakmester i 1994. Firmaet er i dag godkendt af Byggeriets Kvalitetskontrol til at lave autoriseret kloakarbejde.

 

Leif tager på kundebesøg og kommer gerne med forslag til løsning af både store og små opgaver.

Dette gælder såvel traditionelle kloakopgaver som opgaver, der fordrer utraditionel tænkning for at blive løst optimalt og til kundens fulde tilfredshed.

 

Hans store viden og evne til at se muligheder er ofte blevet brugt ved bl.a. projekter med naturgenopretninger.

Hans interesse for teknik og effektiviseringer af arbejdsgange har resulteret i fremstilling af flere af vore specialmaskiner (se f. eks. afsnittet med ”sti-udlægger” og ”dækselboring”).

 

Christina Christensen er tredje generation i firmaet og har været ansat siden 2002. Hun er uddannet som teknisk designer hos WTT i Brande.

 

Hun står for vores IT, GPS-afsætning og har siden 2008 været projektleder, hvor hun primært varetager vores kloak- og byfornyelsesprojekter samt mindre kloak- og belægningsopgaver for private og erhverv (herunder kloak-forsikringsskader). Når hun har tid, giver hun gerne en hånd med i marken eller kører en af firmaets maskiner.

 

Christina Christensen blev i juni 2015 færdig som kloakmester og fungerer nu på lige fod med Leif som kloakmester i virksomheden.

 

 

 

Personer

Uddannelse er vigtig for os

 

Vi uddanner løbende vore medarbejdere og har altid 1 - 2 lærlinge under uddannelse som anlægsstruktøre.

Flere af vores lærlinge har fået sølv eller bornze til svendeprøven, og flere er stadig i firmaet 10 år efter endt udannelse.

Så mangler du en læreplads er du altid velkommen til at kontakte os om mulighederne.

 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os.

 

Telefon: 97 16 19 33

 

Mail: post(a)antonchristensen.dk