Anton opkøber rettigheder og opstartede nu egen grusgrav kaldet Skibbild Sand- og Grusgrav. Herfra kunne der leveres forekomster tom. år 1980, hvorefter udgravningerne flyttede til Blinddal Sand- og Grusgrav syd for Snejbjerg.
Undertiden opkøbte og udgrav Anton sand og grus i Snerlund grusgrav,
Svendstrup Momhøje samt Bjerre.
Der graves ikke længere i Bliddal Sand- og Grusgrav, men firmaet anvender i dag graven som station for modtagelse af genbrugsmateriel til nedknusningog genanvendelse.
Den ældste søn Leif overtager d. 1. maj 1989 firmaet mens Anton og hustru Grethe trækker sig tilbage til livet på efterløn.
Med Leif ved styrepinden varetager den ældste søster Herdis nu kontorposten alt imens, at lillebror Lars styrer maskiner som rendegraverfører.
Leif brænder særligt for naturgenoprettelse og kloakering.
Der udføres derfor flere og større projekter for både private og erhverv samt kommuner rundt i hele landet.
Firmaet har på dette tidspunkt udviklet op til flere specialmaskiner.
Den tekniske viden og gejsten for effektivisering resulterer i flere og flere specialdesignet og hjemmeudviklede maskiner.
Maskinerne er med til at sikre et bedre arbejdsmiljø, skabe større effektive arbejdsgange og muligheden for at arbejde på nye måder.
Nyligst blev stiudlægger og dækselbor udviklet, som i dag fortsat anvendes og udfører opgaver med stor effektivitet for kunder i hele landet.
Antons barnebarn Christina Christensen sidder i dag ved roret
som adm. dirktør, hvorfra hun har overblikket over ca. 12 medarbejder, hvoraf familien stadig udgøre 1 af de 12 kollegaer, nemlig hendes farbror Lars, der også er hendes helt tætte sparringspartner.
Tidl. direktør og far til Christina, Leif trak sig tilbage til livet som efterlønner, hvor han interesseret fulgte med fra sidelinjen til hans tidlige bortgang i 2020 i en alder af kun 60 år.
Virksomheden stiftes i 1954 af Anton Christensen som
vognmandsfirma i Gødstrup.
Anton overlod kontorposten til hustroen Grethe, der varetog alt kundehåndtering, administration og bogholderi. Sammen havde de 4 børn, der alle, på nær den yngste datter Sonja, har været en del at virksomheden gennem tiden.
Først kørte Anton primært med grisefoder og anden foderstof, efterfølgende udviklede transportgodset sig til brunkul kørt til Skærbærkværket ved Fredericia.
Sønnen Leif satte for alvor sit aftryk i familiefirmaet, da han kom hjem fra sin militærtjeneste og satte skub i firmaets kloakarbejdet.
Det var dog først i 1994, at han efter endt uddannelsesforløb fik titlen som Aut. Kloakmester, hvorefter virksomheden kunne bruge selvsamme titel.
Pladsen i de gl. lokaler blev for træng og i 1999 bygges der et nyt domicil på over 1200 m².
Medarbejderne skulle dog ikke køre meget længere på arbejde, da adressen kun rykkede 100 meter længere ned af vejen fra den tidligere adresse.
De nye bygninger danner til dagen i dag rammerne for virksomhedens kontor, kantine, værksted, varemodtagelse og lagerhaller.
Leifs ældste datter Christina, der altid har haft stor passion og interesse i familiefirmaet, færdiguddannes som Aut. Kloakmester.
Fra år 2002 har Christina været ansat i firmaet på baggrund af en fortid som uddannet Teknisk Designer.
Hun har efterfølgende været ansat som IT-ansvarlig, landmåler, maskinfører og projektleder i firmaet.
Fredag d. 16. december 2022 blev en særlig dag, hvor vores direktør Christina fik æren af at overrække Orla Kviesgaard Den Kongelige Belønningsmedalje.
D. 2. maj. 1974 blev Orla ansat af Anton, der tog Orla i arbejde som maskinfører. Overtiden har Orlas virke i firmaet udviklet sig fra en 16-årig uerfaren maskinfører til en erfaringsrig nøglemedarbejder hos firmaet som formand, maskinfører, opfinder og alsidig problemløser.
Han nåede af arbejde under 3 generationer inden han takkede af efter 48-års arbejde i firmaet.